fredag 30. april 2010

Mediene forandrer seg, det gjør vi også!

Nå som tiden flyr forandrer mediene seg hele tiden. Alt blir oppgradert, og ting får flere fuksjoner og slike ting. Jeg selv suns dette er veldig spennende! Jeg liker når det skjer nye ting. Vist ikke blir vi jo lei av alt det gamle.. Men det er morosamt å se hvordan vi også forandrer oss sammen med mediene. Ta feks mobil først. Vi fikk jo aldri mobil før vi var sånn 16 år før. Nå får jo barn sin første mobil allerede i 10 års alderen og kansje tideligere. Hva sjer med det? Vet en 10 åring hvordan man bruker en mobil da? Ikke vet jeg..
Men så over til nettverket. Nå bruker vi jo nesten ikke mobil eller tv i det hele tatt. Alt skjer på nettet. Vi ser filmer, tv serier, nyheter osv. Å vi kan til og me sende mellinger på nettet, og kommunisere med folk fra hele verden.

Media forandrer seg og vi følger med. Jeg tror en dag at tv kommer til å være ut. Mobilen tror jeg kansje kommer til å være lenge. Det er jo ganske nyttig. Men det kan bli rart å se en stue uten tv. Men det kan også bli ganske spennende å se at alle bruker data mye mer, og at alt foregår der. Vi kommuniserer med hverandre hele tiden, hvor enn vi er. Uten å være i nærheten av hverandre. Ganske kult, ikke sant?? :)

2 kommentarer:

Esteban Panza sa...

Utviklingen vil inge ende ta. Om 10-20 år vi det dukke opp redskaper som er vanskelig å forestille seg nå. Teknologien er med på å forandre våre vaner og mulighetene for kommunikasjon er blitt massive. Men kommer vi nærmere menneskene for det? blir vi mer sosiale av den grunn? er det sosialt å sitte foran en dataskjerm hele kvelden?

My Blogg! sa...

Jeg tror vi en gang kommer til å ende opp på akuratt samme måte som i filmen Surrogates :)